Ja ik wil lid worden

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de boogsport. Wil je het boogschieten een keer proberen dan ben je van harte welkom bij ons op de vereniging. Wij verwachten niet dat je na 1 keer boogschieten al kan zeggen of het helemaal je ding is, daarom mag je bij ons 3 keer proef komen schieten als introducé. Daarna horen we graag van je of je lid wil worden van onze vereniging of misschien is het niet je sport en geef je aan geen lid te willen worden dat kan natuurlijk ook. Er zal een instructeur aanwezig zijn om je de basiselementen uit te leggen waarna je zelf kan gaan boogschieten. Uiteraard stellen wij alle materialen ter beschikking om te kunnen boogschieten.

Wil je een keertje komen boogschieten en/of heb je belangstelling neem dan even contact op via info@hbcf.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen voor een afspraak.

We hopen je snel te zien!

Download hier de Statuten, het Huishoudelijk en Baan regelement.

Statuten

Huishuidelijk regelement

Baanregelement

Toestemmingsverklaring:

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we wedstrijduitslagen, foto’s filmpjes etc van u op onze website en social media kanalen delen en eventueel een stuk in de krant plaatsen. Met dit formulier vragen wij u toestemming op ook uw gegevens hiervoor te gebruiken.

Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming. Ik mag mijn toestemming op elk moment intrekken via een email aan het bestuur.

Rekeningnummer: NL07 RABO 0380 9643 25 ter name van Handboog Club Flakkee


Met het versturen van dit formulier verklaar ik akkoord te gaan met de in de statuten, huishoudelijk reglement en het baan regelement gestelde voorwaarden en regels behorende bij dat lidmaatschap.